~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
............................................* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Eλλήνων *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας


Όταν ο ανορθολογισμός της καταρρέουσας δομής του Δυτικού Πολιτισμού μας καταπιέζει, η σκέψη του ανώτερου ανθρώπινου νου, όπως του Bertrand Rusell, μας δίνουν τους κανόνες αντίστασης«Πιστεύω ότι ο κύριος στόχος της Παιδείας πρέπει να είναι να σπρώχνει τους νέους να ερευνούν και να αμφιβάλλουν για όλα όσα θεωρούνται γενικώς αποδεκτά. Εκείνο που έχει σημασία είναι η ανεξαρτησία της σκέψης» ..........................................Bertrand Rusell

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Νέες αποδοκιμασίες σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από αγρότες

«Δεν έχει δρόμο να διαβώ, σοκάκι να περάσω …» τραγουδούσε πριν δεκαετίες ο Πάνος Τζανετής. Αυτός ο στίχος θα έπρεπε να έρχεται στο μυαλό όσων Συριζαίων βουλευτών τολμούν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις στις αγροτικές κινητοποιήσεις. Όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε ήταν η σειρά του ανεκδιήγητου Μιχελογιαννάκη (γνωστός και ως Τριχογιαννάκης) να εισπράξει την οργή του αγροτικού κόσμου της Κρήτης. Προς το παρόν το «λούσιμο» που εισπράττουν είναι μόνο λεκτικό αλλά ακούμε και προειδοποιήσεις στα στελέχη του κυβερνητικού κόμματος «για κρεμάλες που θα στηθούν».

Το ίδιο ακριβώς έγινε από κομβόι αγροτών αυτή την φορά στα Τρίκαλα. Οργισμένοι αγρότες βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας την αγανάκτησή τους στην κυβερνητική πολιτική και βάζοντας στο στόχαστρο τους όσους εκλέχτηκαν βουλευτές στην περιοχή τους με το ψηφοδέλτιο του κυβερνητικού κόμματος: «Το μνημόνιο θέλει, Χρήστο Σιμορέλη, Σάκη Παπαδόπουλο μαζί και τη Δριτσέλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου