~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
................................ διάλογος με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας


Όταν ο ανορθολογισμός της καταρρέουσας δομής του Δυτικού Πολιτισμού μας καταπιέζει, η σκέψη του ανώτερου ανθρώπινου νου, όπως του Bertrand Rusell, μας δίνουν τους κανόνες αντίστασης«Πιστεύω ότι ο κύριος στόχος της Παιδείας πρέπει να είναι να σπρώχνει τους νέους να ερευνούν και να αμφιβάλλουν για όλα όσα θεωρούνται γενικώς αποδεκτά. Εκείνο που έχει σημασία είναι η ανεξαρτησία της σκέψης» ..........................................Bertrand Rusell

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΝΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Κατάσχεση της μόνης κατοικίας συμπολίτη από την Πάτρα, για οφειλή του στην εφορία ύψους 13.501€


ΝΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Κατάσχεση της μόνης κατοικίας 
συμπολίτη από την Πάτρα, για οφειλή του στην εφορία ύψους 13.501€

Νέο Ντοκουμέντο από τον "Άνεμο Αντίστασης", αυτή τη φορά από την Πάτρα. Επικοινώνησε μαζί μας ο κύριος Απόστολος Ζέρβας και μας κατήγγειλε ότι προχθές Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου επιδόθηκε στην μόνη κατοικία που έχει στην Πάτρα κατασχετήριο για οφειλή του στην εφορία ύψους 13.501€, όπως βλέπετε στην φωτογραφία. Ακολουθούν σε δύο ακόμα φωτογραφίες η συνέχεια του κατασχετηρίου! (οι φωτογραίες στον σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης)
Η κυβέρνηση Τσίπρα ετοιμάζεται να ξεσπιτώσει χιλιάδες οικογένειες, αφού μέσα σε λίγες μέρες έχουν δει το φως παρόμοιες περιπτώσεις κατασχέσεων, την ίδια ώρα που ο ψεύτης πρωθυπουργός μας διαβεβαιώνει τους ηλίθιους που τον πιστεύουν ακόμα ότι προστατεύεται η πρώτη κατοικία
Εδώ αξίζει να αναφέρουμε και την συμβολή διαφόρων κρατικών λειτουργών που συνεργάζονται αγαστά με κυβέρνηση και δανειστές εις βάρος του απλού λαού.
Στο έγγραφο αναφέρονται, η δικαστική επιμελήτρια, τον υποδιευθυντή της ΔΟΥ, και κάποιον κύριο Καζάνη που μοστράρεται ως "εκτιμητής" της ακίνητης περιουσίας του κύριου Ζέρβα (αλήθεια με ποια ιδιότητα;;;), που αναλαμβάνουν τον ρόλο του δήμιου κατ' επιλογή!
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ,
ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΡΑΚΙΑ!
____________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου